Om oss

Thorsheim Kennel ligger i flotte landlige omgivelser på Fjellenga Gård i Andebu.

Kennelen drives av  Therese og Roger Aasland som har over 30 års erfaring med oppdrett og trening av alle type hunder. Thorsheim Kennel er en liten bedrift som foruten Therese og Roger består av Maja og Frida

Vi har også god hjelp i helger og ferier av de lokale jentene Kristine, Maria, Renate, Ronja og Vanessa

Roger Aasland
Roger Aasland
Lidenskapelig opptatt av hunder, og med all sin erfaring forstår hvordan individet til en hund er sammensatt. Har stor erfaring alt fra tjenestehunder, jakthunder til den vanlige familiehunden. Han har mange forespørsler om hunde dressur, og er gjerne behjelpelig med dette. Har fått frem mange gode hunder i sin tid, og er tidligere Norges mester for fuglehund på lavland. Nå er Roger eier av Jakt Labrador Bongo, som han håper å nå minst like langt med.
Therese Aasland
Therese Aasland
Ei varmere og mer omsorgsfull kvinne for både mennesker og dyr er vanskelig å finne. Hun er til enhver tid blid og glad, noe man kjapt får inntrykk av når man møter henne. Flere undres over dialekten hennes, og klare ikke helt forstå hvor i landet hun kommer fra. Fasiten er at hun er Svensk, men vært bosatt i Norge i siden år 2000. Therese er eier av Jakt Labrador Maya. Therese har også vært aktiv innen fuglehundens verden, med flere premieringer på sine hunder.
Motta nyhetsbrev

No spam guarantee.