Oppholdet:
Vi er så heldige å være beriket med mange fine turområder som din hund vil få mye glede av. Vi ser til at din hund kommer seg ut minst 3 ganger i løpet av dagen, ute i vår inngjerdede luftegård og på tur i skogen. Hunder har som regel stor glede av å kunne løpe fritt, det får den muligheten til hos oss under kontrollerte omstendigheter da vi har et innendørs område på 1000 m2. På Thorsheim Kennel & Hundehotell har vi eget hundefôr inkludert i prisen så vi ser helst at hunden ikke har med egen mat. Om du likevel vil at din hund skal spise medbragt mat er det ditt ansvar å beskrive hvor mye av medbrakt fôr hunden skal ha i løpet av dagen. Vi er også klar over at noen hunder trenger spesiell pleie som f.eks medisinering. Vi er veldig nøye med hunders medisinbehov når de overnatter hos oss, så om du kan legge med eget notat over medisinbruk til din hund vil oppholdet bli mye enklere for både deg og din firbente venn.

Inn- og utleveringer:

Mandag-Lørdag: 09.00-18.00
Søndager: 12.00-18.00

All levering og henting utenom disse åpningstider må avtales særskilt.

Ingen hunder mottas eller utleveres mellom 21.00-08.00

Disse dagene er det ingen inn- og utleveringer:
julaften – 1. juledag – 17. mai

Innsjekk, opphold og avreise

Innsjekk:
For å skape mest mulig ro i kennelen må levering av hunden din skje under våre åpningstider med mindre annet er avtalt. Dette gjelder også ved utlevering. Vi ønsker også å se vaksinasjonskort om hunden din er hos oss for første gang. Så raskt din hund har ankommet vår kennel tar vi den med på en tur på gården for å bli kjent med lukt og miljø – slik vil hunden få et forhold til oss ganske raskt. Vår erfaring er også at hunden blir roligere og at overgangen til kennelen blir lettere på denne måten. Hvis det er første gang hunden din skal overnatte på vår kennel er det selvsagt ingenting i veien for at du kan være med for å se hvor hunden skal bo. Vi ser helst at din hund ikke blir levert med eget kobbel, matskål eller seng med fare for at dette kan bli ødelagt eller borte da vi vasker utstyr regelmessig. Du er hjertelig velkommen til å ha med leker og tepper, men dette blir da på eget ansvar.

Utlevering:
Utsjekk på Thorsheim Kennel & Hundehotell må skje under våre åpningstider med mindre annet er avtalt. Betaling for oppholdet skjer ved utlevering og vi har bankterminal tilgjengelig.

BESTILL OPPHOLD
Motta nyhetsbrev

No spam guarantee.