cheap essays

Velkommen til Thorsheim Kennel & Hundehotell!

Et nytt og moderne hundepensjonat i landlige omgivelser, sentralt i Vestfold.

Thorsheim Kennel ligger i idylliske omgivelser på Fjellenga Gård langt inne i Andebus dype skoger, men likevel bare 10 minutters kjøring fra E18. I disse fantastiske omgivelsene har vi turterreng tilgjengelig sommer og vinter, bare ved å åpne døra.

Hvorfor velge Thorsheim Kennel & Hundehotell?

Vi har bred erfaring med alle type hunder og raser.

Vi legger veldig stor vekt på rolig hundehold og sikkerhet for din hund under oppholdet.

Hvordan kommer hunden til å bo under oppholdet?

Hunden vil ha eget rom.

Den har også tilgang til egen hundegård under tak så hunden kan ha det trivelig ute i all slags vær.

Tjenester:

Vi ser på kloklipp som en service, så dette er ikke en tjeneste vi tar betalt for. Om du ønsker at vi skal klippe klørne til hunden din mens den er hos oss må du gjerne si ifra om det i bestilling, eller ved levering. Det er også mulighet for drop-in.

Vi har egen hundetaxi som henter og leverer hunder, men etter egen avtale.

Vi har en butikk på gården hvor du kan kjøpe hundefôr og hundeutstyr. Vi har et bredt sortiment og kan også tilby produkter til katt og oss tobeinte. Kom innom for en hyggelig handel!

Vi har en DogWash stående på gården tilgjengelig for alle mellom kl. 09-18.00. Det er mulig å få shampoo, balsam og loppemiddel fra maskinen under vask. Om du ikke vil vaske hunden din selv kan vi gjøre det for deg. Gå til prisliste for mer informasjon.

Prisliste:

Hos Thorsheim kennel & Hundehotell holder vi en fast lav pris hele året på kr 300,- pr. dag. Bortsett fra 20. juni til 10. august, da er prisen 400,- pr. dag.

Prisene gjelder fra dagen din firbente venn ankommer Thorsheim Kennel til og med dagen den forlater vårt Hundehotell. Hvis oppholdet av din hund skal vare lengre enn 21 dager oppfordrer vi deg til å ta kontakt for egne priser.

Therese ved Thorsheim Kennel er ansvarlig for vårt lille spahjørnet. Ta direkte kontakt med oss på telefon eller ved mail angående pris og tidspunkt da det kan varierer i forhold til klipp, napping og pels.
Om du vil ha en ren og pen hund hjem etter et opphold hos oss må du huske å nevne det i bestilling eller ved levering av hund. Om din hund ikke er gjest hos oss kan du kontakte oss om tidspunkt for en vask. DogWash-behandling inkluderer vask og føn med produkter vi selger i vår butikk, og koster fra 350,- til 750,- avhenging av rase og pels.
Motta nyhetsbrev

No spam guarantee.