Nå går vi inn i en tid da hundene våre kan bli veldig våte og møkkete, og de lukter ikke spesielt godt heller. Det er sikkert flere enn meg som bruker familiens bad til å rengjøre familiens firbente venn med vekslende hell. Jeg bruker vanligvis lenger tid på å rengjøre og rydde på badet etter jobben er gjort enn jeg brukte på og få hunden ren og pen. Det er dette som gjør at jeg kvier meg for å utsette meg og badet for denne påkjenningen, enda jeg vet hvor lykkelig hunden og hele familien blir når jobben er gjort.

dogwasch

Nå trenger du ikke utsette deg for dette lenger nå som du kan ta med deg hunden din og komme til oss på Thorsheim Kennel & Hundehotell. Her kan du selv vaske hunden på en enkel måte eller overlate jobben til oss, mens du koser deg med en kaffekopp. I perioden 4. – 13. november har vi vaskedager her hos oss med mange gode tilbud på shampoo og pelsprodukter til hund. Dette gjelder også børster, kammer og selvfølgelig vår nye vaskemaskin. Vi er på plass alle dager fra 10.00 – 18.00 men «vaskehallen» er alltid åpen for selvbetjening. Og tro meg, enklere blir det ikke å få en ren og vakker hund.

 

Sjekk ut våre tilbud på hundepleieartikler ved å trykke her.

Motta nyhetsbrev

No spam guarantee.